Webpage PERCUMA untuk Peniaga Di Taiping...

TAIPINGNIAGA.COM

Webpage untuk Semua Perniagaan

luaskan Jaringan Perniagaan Anda Ke Peringkat Dunia.

“Kenapa perlu website? Pakai Facebook, Instagram & Twitter je tak boleh ke?”

Memang tak dinafikan, ramai yang lebih gemar menggunakan laman sosial seperti Facebook, Twitter dan Instagram sebab lebih mudah.

Jadi adakah penggunaan laman web masih lagi relevan kini? Jawapan nya ‘YA” masih relevan. Kita lihat statistik yang dikeluarkan oleh MCMC berkenaan pengguna internet di Malaysia.

Jika ambil kira daripada result survey ini, ia menunjukkan penggunaan website masih lagi relevan. Ini kerana ramai yang menggunakan ‘search engine’ seperti google dan yahoo untuk mencari maklumat. Taip je apa nak tahu, terus keluar website yang berkenaan.

So, korang perlu ada website untuk ‘letak’ pada search engine. Kalau takde macam mana orang nak jumpa dekat Google? Betul tak? Selain itu korang perlu juga ada sosial media untuk sumber trafik tambahan untuk laman web anda.

Servis Membuat Logo dan Banner

Iklan Yang Berkesan Boleh Membuat Pelanggan Tertarik Untuk Membeli Barangan Anda.

T Shirt

Nak buat t-shirt seragam untuk perniaggan anda. Meh kami bantu..

Sticker

Tak tau nak buat kat mana stiker pelekat yang cantik dan murah untuk produk-produk yang anda jual? Meh kami bantu...

Banner

Nak buat Banner / bunting??? Meh kami bantu...

Rakan Bisnes TaipingNiaga!

Contact Me

Dapatkan Webpage PERCUMA!

Promo webpage PERCUMA adalah terhad kepada 100 perniagaan terawal. Jangan berlengah lagi. Dapatkan sebelum terlambat!

Emel: admin@taipingniaga.com atau klik button dibawah