webpage untuk semua perniagaan di taiping

pilihan plan ikut bajet anda

Setiap perniagaan mempunyai keperluan yang pelbagai. Pilihan plan mengikut kesesuaian perniagaan anda.

Kami faham kerana kami juga bermula seperti anda. Pilihan plan PERCUMA bayaran tahunan untuk perniagaan yang baru bermula.

FREE

TAHUNAN

RM39

TAHUNAN

RM119

TAHUNAN

Soalan LAzim

Hubungi Crew TaipingNiaga.Com 013.5277.800 atau pun emelkan pada taipingniaga2020@gmail.com besertakan maklumat berikut:

Plan pilihan & gambar/iklan/maklumat mengikut plan pilihan anda.

Bayaran tahunan bermula dengan plan PERCUMA. Juga terdapat pilihan plan lain mengikut kesesuaian anda.

Anda boleh menukar plan pilihan anda dengan emelkan permohonan anda  kepada pihak kami.

Hanya untuk bumiputera yang mempunyai perniagaan di sekitar Bandar Taiping/Kamunting dan sekitarnya sahaja. Hanya terhad 1 perniagaan/individu untuk 1 webpage PERCUMA.

Ini kerana kami ingin memberi peluang kepada ramai orang untuk ada webpage PERCUMA sendiri. Teknik monopoli 1 individu/kumpulan untuk dapatkan webpage PERCUMA untuk pelbagai perniagaan yang berlainan adalah dilarang sama sekali.

Dengan semangat JIHAD EKONOMI, kami ingin semua perniagaan dapat berkembang dan bersaing secara sihat. Secara tak langsung, jaringan perniagaan dapat diwujudkan. Dengan sokongan badan-badan berkanun dan entiti-entiti korporat dapat membimbing dan membantu para peniaga untuk menjadi lebih baik dari sebelumnya. Insya allah..

Kami di TaipingNiaga.Com mengalu-alukan sebarang cadangan atau komen membina untuk penambahbaikan dalam membina jaringan perniagaan di TaipingNiaga ini.

Semoga kita semua dirahmati dan diberkati oleh Nya. Aminnn.

Untuk individu / perniagaan yang berminat untuk menggunakan nama domain sendiri . Hubungi Kami di taipingniaga2020@gmail.com.